Детски кът

За доброто настроение на нашите най–малки гости с много любов създадохме този детски кът. Всеки ден след 18:00 ч. лъчезарен аниматор се грижи за малките слънчица, които сте ни поверили. Децата се приемат и предават в и от детският кът единствено, когато са придружени от родител или от специално упълномощено лице — придружител. Детето се приема от аниматор след предоставяне на личните му данни от родителя / придружителя, попълва се часа на приема.

За да сме сигурни, че Вашето дете ще се чувства комфортно не само при нас, но и след като се прибере вкъщи е задължително поверените ни деца да бъдат видимо здрави и без признаци на настинка или друго заболяване. Децата оставени да играят в детския кът трябва да бъдат с пантофки или по чорапки. Не се допуска внасянето на опасни играчки и остри предмети. Не е желателно да се внасят храни и напитки отвън. Аниматорът на детския кът не носи отговорност за изгубени дрехи, обувки или играчки.

Родителите заплащат такса за престоя на детето 2.50 лева на час. Аниматорът е в правото си да прекъсне престоя на всяко дете, ако с поведението си то застрашава безопасността и спокойствието на останалите посетители на детския кът.